Drie unieke hotels op Ibiza waar slapen niet het belangrijkste ding is

24 de november de 2016
Motoluis Rent a Car Ibiza

De volgende selectie van hotels in Ibiza is bedoeld voor reizigers met allergie voor voorspelbare accommodaties. In elk van hen weet je al hoe je de dag gaat beginnen, maar niet hoe deze zal eindigen. Zij zullen van uw smaak zijn als u op zoek bent naar design, feestelijke sfeer, met veel – maar dan zeker met heel veel – persoonlijkheid en een unieke ervaring. Wat wacht je nog op?

Ibiza Rocks House at Pikes Hotel

Coördinaten: 38.9909856,1.3201418

Gebied: West

Een klassieker van het eiland. Een mythische hotel dat voor altijdl gepaard zal gaan met Freddie Mercury, die hier graag verbleef en die toebehoord aan de geschiedenis van het feestelijke Ibiza dankzij de gekke verjaardagspartij, dat in 1987 georganiseerd werd. Een dag om te onthouden zeggen degenen die aanwezig waren! Als je een fan van deze Britse ster bent,verblijf in deze suite en ben partij van het feest van Freddie Rocks die jaarlijks aan het begin van September gehouden wordt ter ere van deze legendarische verjaardag. De rest van de zomer, kun je naar verschillende feesten die Ibiza Rocks organiseert, allemaal casual.

hotel autiverhuur Ibiza
Hotel Pikes – Ibiza

Ushuaia Ibiza Beach Hotel

Coördinaten: 38.8919509,1.4031755

Omgeving: Oosten

Dit is het geschikte hotel als u niet graag siesta s´middags wilt slapen, als je ruime moderne kamers zoekt, als je op slechts een steenworp afstand van het zandstrand wilt zijn, en vooral wilt genieten van de sessies van enkele van’s werelds bekendste DJ’s. De feestelijke sfeer begint aan het begin van de middag en duurt tot 00:00 s´nachts, tijd waarin het feest vertrekt om elders door te gaan. U kunt kiezen uit kamers of suites gelegen in de toren, het bijgebouw, of die gevestigd is in de Club, de meest feestelijke van alle, daar deze gelegen zijn rondom he podium en het zwembadgedeelte.

hotel autiverhuur Ibiza
Hotel Es Vive Ibiza

Es Vivé

Coördinaten: 38.9017166,1.4194958

Omgeving: Vila

Als je van Art Decó houdt, is dit uw hotel. Met zijn unieke stijl maar ook is de feestelijke sfeer , zeer aanwezig gedurende de hele dag. Eén van de hoogtepunten is het zwembad, gelegen aan de voet van de prachtige gevel van het hotel, en het prachtige uitzicht vanaf de Sky Bar. Gelegen aan het Ses Figueretes strand, dit is een van de favoriete hotels onder de reizigers.

**

Wil je een auto huren in Ibiza? Als dat zo is, kijk bij onze aanbiedingen, reserveer  en maak je op om te gaan genieten van uw vakantie in Ibiza.
Moto Luis Rent a Car, autoverhuur in Ibiza sinds 1956.

**

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als hotels|Only Adults,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS