Huur een Jeep Wrangler Rubicon op Ibiza

22 de september de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Er zijn mensen die liever niet de openbare wegen volgen en die niet aarzelen om de afslagen te nemen die onopgemerkt blijven voor de rest. Als je voor de tweede optie gaat en je houdt van reizen over de meest verborgen routes, kies dan voor het huren van onze Jeep Wrangler Rubicon op Ibiza: een fantastische off road en open auto die geschikt is voor alle terreinen, perfect voor dappere reizigers en mensen die verblijven in afgelegen villa’s en landhuizen. Ontdek meer over dit model door het lezen van de post geschreven door Aitor, een klant uit Madrid die zijn ervaring in onze blog wilde delen.

Mijn Jeep Wrangler Rubicon huur op Ibiza

Het gaat niet om je anders voor te doen dan je bent. Het gaat over bewust worden van elk moment en zichzelf belonen voor de inspanningen die het hele jaar door zijn geleverd. Dat is waarom we af en toe onszelf moeten omringen met het beste. En dat hebben we dus zo gedaan. Na aankomst op het eiland Ibiza hadden zowel mijn collega als ik duidelijk welk type voertuig we wilden huren: een Jeep Wrangler Rubicon -zoals in de film Tomb Raider-, een perfect voertuig voor de geplande dag.

 width=
Bij Moto Luis bieden ze persoonlijke bezorgservice in villa’s en hotels. © Alberto Paredes

Het aanbod van huurauto’s op Ibiza is erg breed en elke verhuur zet de beste tricks in om klanten aan te trekken. Maar wanneer u uw leven niet gecompliceerd wilt maken, en op zoek bent naar een exclusieve en volledige persoonlijke service, is er maar één bedrijf: MOTO LUIS. Althans volgens onze ervaring. Dit familiebedrijf biedt concurrerende prijzen aan en een zeer belangrijke kwestie die niet alle klanten weten: ze bieden een van de laagste eigen risico bedragen aan als we die vergelijken met die van de rest van de autoverhuurbedrijven op Ibiza. En als dat nog niet genoeg is, kunt u ook vragen of de auto gebracht of opgehaald kan worden van uw vakantiehuis, op het vliegveld of waar u maar wilt. Eenvoudiger is onmogelijk!

Een dagtocht op Ibiza in Jeep Wrangler Rubicon

De Jeep Wrangler Rubicon is gewoonweg een super auto, dat voel je al zodra je instapt. Dus de dag beloofde veel plezier aan het stuur. En zo begonnen we met een goed ontbijt in de haven van San Antonio, op maar een paar meter gelegen van het hoofdkantoor van Moto Luis. Meteen daarna maakten we een paar kilometer met de auto om daarna langs de kronkelende secundaire wegen van Ibiza te gaan touren die grenzen aan de kust. De sensatie van de wind die door alle hoeken en gaten van de auto kwam was geweldig! Een van de magische punten van de route waren de uitzichten op Es Vedrá: de toegang tot deze enclave wordt gedeeltelijk gedaan met de auto en vervolgens verder te voet. In een (normaal) voertuig is het enigszins gecompliceerd omdat je heel langzaam moet rijden en de gaten in de grond moet omzeilen … Tja, natuurlijk alleen als je in een gewone auto rijdt, want vandaag ondervinden wij hiervan geen problemen dankzij de hoogte en de wielen van de Jeep Wrangler Rubicon verloopt alles soepel.

 width=
Onze route door Ibiza in Jeep Wrangler Rubicon begon in de jachthaven van San Antoni © Aitor

Het goede ding van deze route is dat wanneer je iets moet lopen je een beetje honger daarna hebt, zodat je later een paellita in de omgeving kunt proeven en een duik kunt nemen in een van de nabijgelegen baaien. We kozen voor Cala d’Hort, waar de restaurants El Carmen en Cala D-Hort aan het strand liggen. Na het verlaten van het water en nog steeds met nat haar, klommen we weer in onze off road Jeep Wrangler SUV om de andere trekpleisters van het eiland verder te verkennen. De route eindigde in Ibiza stad, waar we de zonsondergang vanaf de jachthaven zagen, met de stad Ibiza op de achtergrond, een lekker biertje proevend en kijkend hoe de jachten aanmeerden in de haven.

 width=
Paella in het restaurant Cala d’Hort. © NC / Moto Luis

Onze ervaring met de huur op Ibiza van de Jeep Wrangler Rubicon

We hielden van dit model omdat het een compacte auto is die gemakkelijk te parkeren was, zelfs op de drukste plaatsen. We waren ook verbaasd dat we na het reizen over het halve eiland slechts € 12 hebben uitgegeven aan diesel! We zijn gewoon gefascineerd door deze auto en de buitengewone smaak die deze naliet bij ons .We zijn er zeker van om opnieuw een ​​Jeep Wrangler Rubicon te huren tijdens onze volgende reis naar Ibiza!

**

Huur vandaag nog uw Jeep en ontdek ons blog voor alle routes in de auto die u kunt maken tijdens uw huurperiode op Ibiza in het model Jeep Wrangler Rubicon.

**

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|guest post|jeep wrangler,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS