Vanavond, diner op Ibiza met de beste uitzichten

10 de augustus de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Op Ibiza is er geen tekort aan restaurants en strandbars met een prachtig uitzicht op de zee. Maar wanneer de avond valt, in welke restaurants kunt u dan genieten van een uitstekend diner met een goed uitzicht? Als u op zoek bent naar een romantische tafel met uitzicht, stap dan in uw huurauto op Ibiza en ontdek onze volgende selectie van restaurants en strandbars.

Restaurants met uitzicht op de stad Ibiza

Vanaf de top van Dalt Vila heb je een prachtig uitzicht op de stad en de haven. Bekijk het vanaf Kyupiddo (kyupiddo.com), het romantische restaurant in het luxe hotel La Torre del Canónigo, met een zorgvuldig menu met Japanse inspiratie. Andere tafels met uitzicht vindt je bij s’Escalinata (sescalinata.es), een informeel café naast Portal Nou waar u kunt genieten van heerlijke broodjes en salades. En voor een meer uitgebreid uitzicht , boek in het restaurant van het nieuwe boetiekhotel Casa Maca een tafel, in wiens menu u verfijnde voorstellen van de mediterrane keuken vindt.

 width=
Restaurant Kyupiddo, Ibiza. © Kyupiddo

Restaurants met uitzicht op de baai van Sant Antoni de Portmany

Er zijn veel opties om te genieten van een diner met uitzicht op de mooiste baai van het eiland. Reserveer bij de restaurants S’avaradero en Es Nautic (esnauticrestaurant.com), gelegen aan de kust, als u van visgerechten houdt. Precies hier tegenover, aan het einde van het strand van Es Pouet, vindt u het terras van de strandbar Es Pouet, waar u tapas kunt dineren aan de rand van de zee. In het binnenland zijn ook restaurants met een weids uitzicht op de baai en Cape Nonó, zoals de pizzeria Es Vergé en het restaurant Can Pujolet.

 width=
Vanaf het terras en binnenin het restaurant Es Nautic kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de baai en de jachthaven van Sant Antoni. © Es Nautic

Restaurants met uitzicht op Dalt Vila en La Marina

Diners genoten in de restaurants in Marina Botafoc zijn altijd inclusief uitzicht. Reserveer in Sa Calma als u zin heeft in kwaliteitsvismaaltijden en in Temakinho (temakinho.com) als u hunkert naar de exotische smaken van de fusionkeuken. Als je het niet erg vindt om het uitzicht een beetje te verplaatsen, heb je ook zicht op het iconische profiel van Dalt Vila vanuit het rustieke Cuatro Latas chiringuito, gelegen in Cap Martinet, aan het uiteinde van Talamanca. ‘S Avonds is hun aanbod veel beperkter dan’ s middags, maar de vis is altijd vers.

 width=
De volle maan nachten in het restaurant La Escollera bieden een prachtig uitzicht op het strand van Es Cavallet. © Luana Failla / La Escollera

Restaurants met uitzicht op zee voor volle maanavonden

De restaurants gelegen naast de zee bieden meestal geen goed uitzicht op de nacht, tenzij er een volle maan of een halve maan aan de hemel hangt. Als dit het geval is, is het de moeite waard om te boeken, vooral op het terras van het restaurant La Escollera, aan het strand van Es Cavallet; in het restaurant van Hostal La Torre, met uitzicht op het eiland Sa Conillera; op het romantische terras van het restaurant Amante en in het restaurant S’illa des Bosc, met uitzicht op het eilandje met dezelfde naam en de eilandjes van Poniente.

**

Als u nog steeds niet over uw huurauto beschikt, bekijk dan onze goedkope aanbiedingen en boek vandaag nog uw favoriete model.

**

 

 

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als gastronomie|restaurants|romantische plannen,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS