Het seizoen van de scooterverhuur begint weer op Ibiza

19 de april de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Een van de symptomen dat de zomer in de buurt komt op Ibiza is wanneer Moto Luis de reserveringen weer opent voor de scooterverhuur en ons personeel een deel van de scooters verplaatst naar de luchthaven. Als u uw scooterverhuur nog niet hebt geboekt voor uw vakantie op Ibiza, lees dan verder en ervaar alle voordelen van het boeken bij Moto Luis.

¿Waarom is het een goed idee om een ​​scooter te huren op Ibiza?

Als je van motor/scooter rijden houdt, zul je het moeilijk vinden om redenen te vinden om het niet te doen tijdens je vakantie op Ibiza, toch? Maar naast de gebruikelijke redenen om een ​​bestemming op een scooter te verkennen, is het huren van een scooter in Ibiza een goede optie als je alleen de stranden in de buurt van het hotel wilt kennen.

Ontdek in Vespa de mooiste hoekjes van Ibiza © Magda / Moto Luis
Ontdek in Vespa de mooiste hoekjes van Ibiza © Magda / Moto Luis

En als u een motorrijbewijs hebt kunt u ook bij ons 125 en 300 cc huren en heeft u geen problemen om andere delen van het eiland ook te gaan bezoeken. Huurt u een 50 CC en reist u met 2 personen op deze scooter raden wij u niet aan naar het noorden af te reizen en niet naar Cala Salada daar er vele stijle wegen bij zitten en de motor van de scooter daarvoor te klein is. Mocht u nog niet besloten hebben welk voertuig u wilt huren tijdens uw vakantie op Ibiza, raden wij u aan ons artikel “Ibiza, op een scooter of in een auto” te lezen?

Haal uw scooter op in Sant Antoni of bij aankomst op de luchthaven van Ibiza

Wij verhuren bij Moto Luis meerdere scootermodellen, nl 50 cc, 125 en 300 cc, inclusief het scootermodel Vespa 125 cc. Deze kunnen allemaal gehuurd worden op één van onze kantoren zoals Sant Antoni of bij aankomst op de luchthaven van Ibiza (service die wordt aangeboden als u de reservering bij ons in het voren heeft bevestigd). Het ophalen en terugbrengen geldt volgens dezelfde huurvoorwaarden als bij de autohuren.

Als u wilt, kunt u uw motorfiets ophalen op dezelfde luchthaven op Ibiza © Alberto Paredes / Moto Luis
Als u wilt, kunt u uw motorfiets ophalen op dezelfde luchthaven op Ibiza © Alberto Paredes / Moto Luis

Van s´morgens 8:00 uur tot s´avonds 19:00 uur betaald u geen kosten voor deze service. Voor andere tijden heeft u de volgende kosten :

  • 19:00 u -22:00 u: 10 €
  • 22:00 u– 02:00 u: 25 €
  • Zon-en feestdagen: op deze dagen kost het ophalen 10 € extra tussen 08:00 uur en 22:00 uur en 25 €, van 22:00 – 02:00 uur.

Routes op Ibiza op de scooter

Als je het leuk vindt om Ibiza te gaan verkennen zal je op Ibiza meerdere routes vinden. Vanaf Sant Antoni kun je verschillende routes volgen naar enkele van de mooiste hoeken van het eiland. Zoals de route die je naar Cala des Jondal brengt, of naar de stranden rondom Sant Antoni of langs de rustigere omgeving van het eiland.

**

Als u niet zeker bent op welke scooter u mag rijden met uw nederlanse rijbewijs, aarzel dan niet om ons te vragen en wij zullen u adviseren over de meest geschikte scooters met uw ervaring en rijbewijs.

**

Dit artikel is gepubliceerd in motorverhuur in ibiza, en gelabeld als Moto Luis|motorverhuur,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS