Vijf locaties in Ibiza waar je kunt zeggen dat ik van je hou

5 de november de 2016
Motoluis Rent a Car Ibiza

Het is duidelijk. Op Ibiza wordt je verlieft. Het zal daarom ook zijn dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hier te trouwen of – een stap hiervoor – de liefde verklaren. Mocht je je bruiloft in Ibiza met alle gasten in het wit gekleed voorstellen of u wilt uw partner verrassen met een romantisch liefdesverklaring, neem dan nota van de volgende locaties.

De zwevende watervallen

Coördinaten: 39.078813, 1.420200

Onmogelijk dat je hier niet verliefd gaat worden, na het genieten van de ongelooflijke spa Las Cascadas van het Hotel Hacienda Na Xamena. Zijn uitzicht op de klippen van de noordkust zijn echt spectaculair, nog meer wanneer je tijdens het circuit kunt genieten van de zonsondergang. Als u de tijd echt onvergetelijk wilt maken en je niet vast zit aan een budget, raden wij u aan de Eden kamer te boeken, die jacuzzi heeft met uitzicht op de kliffen.

De kerk van Es Cubells

Coördinaten: 38.881273, 1.272245

Met uitzicht op zee en op e spectaculaire kliffen aan de zuidkant van het eiland, de kerk van Nuestra Señora del Carmen is zonder twijfel een van de mooiste enclaves waar je je ja woord wilt geven. Simpel en klein, zoals de meeste van de kerkjes van Ibiza zijn, een klein intiem dorp genaamd Es Cubells, rondom het kerkplein vindt je maar een paar huizen. Pure liefde.

romantisch Ibiza autoverhuur Ibiza
Es Cubells kerk – © Marta Frutos

Bar Can Berri

Coördinaten: 38.941043, 1.293867

Met een romatische tuin. Intiem, sfeervol verlicht, lichtend in de schaduw van de granaatappelbomen. Verder nog iets? Het personeel, informeel met zorg, maar discreet laat zich alleen zien wanneer het echt noodzakelijk is. Het beste voor een liefdevol diner en een liefdesverklaring. Of een verovering voor een nieuw liefdesverhaal… Bovendien, mocht u assistentie of medeplichtigheid nodig hebben van het personeel van Bar Can Berri, dan kunt u op het personeel rekenen. Het is niet de eerste keer dat wij dit restaurant in Sant Agustí aanraden, dat weten we, maar we zijn namelijk echt fan van deze mooie plek…

Babylon Beach

Coördinaten: 38.990087, 1.548283

Als je de golven van de zee als achtergrond muziek wilt gebruiken tijdens uw kiefdesverklaring, boek dan een tafel in deze charmante beachclub gelegen in de buurt van Santa Eulària des Riu. Overdag hangt hier een echte familiesfeer bij Babylon Beach, maar als de avond valt neemt de romantische toon het over. U kunt dineren aan een tafel direct aan zee of later op de avond kun je genieten van een van hun heerlijke cocktails en laat de magie van de nacht de rest doen. Tip: het beste gaan bij volle maan.

romantisch Ibiza autiverhuur Ibiza
Zonsondergang vanuit het uitkijkspunt vanaf de rotsen vlakbij Cala d´Hort

Met uitzicht op Es Vedra

Het is mogelijk dat dit niet echt origineel is daar het heel erg bekend is bij iedereen, maar het is absoluut onfeilbaar. 100% romantisch. Het voordeel is wanneer je deze magische rots gebruikt als scenario dat u niet per se naar een bepaald punt hoeft te gaan daar Es Vedrà vanuit vele verschillende plaatsen te bewonderen is. Wij raden u aan:
-de steiger van Cala d´Hort in de herfst

-De kliffen van Es Vedrá, overal in de buurt van Cala d´Hort zelfs tot bij het natuurlijke terras gelegen onder de toren Es Savinar

-Vanaf de toren Es Savinar of vanaf de grot die je tegenkomt op de weg ernaar toe.

Cala Llentia

-Op zee vanaf een gehuurd schip voor de gelegenheid.

**

Bent u van plan een auto te huren tijdens uw vakantie op Ibiza? Maak kennis met onze aanbiedingen en reserveer een auto.

Moto Luis Rent a Car, autoverhuur in Ibiza sinds 1956.

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als romantische plannen,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS