3 Villa’s om met vrienden naar ibiza te kunnen ontsnappen

20 de augustus de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

Een bruiloft, een uitje met vrienden om je 40e verjaardag te vieren, een yoga retreat of zelfs een volledige familie reünie zijn goede gelegenheden voor het huren van een villa in Ibiza. Als u al met het idee in uw hoofd rondloopt, raden we drie prachtige villa’s op Ibiza aan waar we gek op zijn.En als ze al gereserveerd zijn, of je zoekt net iets anders of groters, zie dan ook onze post over aanbevelingen voor het huren van een villa op Ibiza, waar we u ook 3 tips geven om veilig te kunnen huren en het vermijden van onaangename verrassingen.

Casa Corazón

Dit charmante huis is ideaal voor een vakantie met vrienden of familie en Yoga retraites. Tijdens het laagseizoen worden er veelal retraits aangeboden. Gelegen in het centrum van Ibiza, op korte afstand van het dorp Santa Gertrudis, deze oude boerderij in de Ibicenco stijl biedt u de meest authentieke en landelijke sfeer van Ibiza aan. Casa Corazón heeft vier suites, een loft en een klein huisje, gelegen naast het zwembad.

Villa's vakantie ibiza vrienden
Villa Corazón, Ibiza. © Noam Ofir

Villa Dances

Gelegen in de mooie en bijna verborgen vallei van Benimussa, deze villa is ideaal gelegen als je op zoek bent naar een toevluchtsoord waar je je kunt verbergen voor de wereld, maar deze prachtige villa ligt zeker niet te afgelegen. Op korte afstand bevinden zich meerdere fijne stranden en de meest bekende restaurants van Ibiza. Villa Dances is ingericht met stijl, deze villa biedt onderdak aan maximaal 8 personen, twee Balinese bedden waarop je een heerlijke siesta kunt slapen, zwembad en zelfs vergezichten over de kust, op minder dan 10 minuten rijden. De huur is per week (van zaterdag tot zaterdag) en schommelt tussen de 3.250 en €4,750, afhankelijk van het seizoen. Naast Villa Dances heb je in het noorden van Ibiza nog een ander huis, Casa da Luz, een landhuis gelegen in het prachtige en ongerepte gebied van San Vicente. Ook al zo´n heerlijke plek om je te kunnen verbergen voor de wererld… Uw wekelijkse verhuur varieert tussen de 2750 en €3.950.

Villa's vakantie ibiza vrienden
Ibiza Dances Villas

Mariposa de Noche

Een van de villa’s die we vooral willen aanbevelen is Mariposa de Noche, een aangename Ibiza stijl woning gelegen op één van de heuvels die Sant Antoni en Sant Josep van mekaar scheiden. Gelegen in een gebied van 1.000 vierkante meter, heeft drie tweepersoons slaapkamers met airconditioning en twee badkamers, plus zwembad, chillout en twee terrassen. Van een van hen, kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de baai van Cabo Nono, die in de verte opdoemt.

Villa's vakantie ibiza vrienden
Mariposa de Noche

Omslagfoto: Casa da Luz (c) Tamas Kooning

**

Heeft u een ruime auto nodig voor uw uitjes met vrienden of familie? Kijk dan eens naar onze aanbiedingen, kies het model dat u graag wilt huren en geniet van uw vakantie op Ibiza.

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als luxe|villas,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS