Ontdek de omgeving van Sant Antoni op de scooter

18 de februari de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

De westkust heeft vele mooie hoeken die door de meest nieuwsgierige toeristen ontdekt mogen worden. Maagdelijke stranden, torens en uitzichtspunten, bars met karakter, markten, kerken, stille valleien … In onze volgende selectie vindt u een aantal enclaves die u bij uw excursies rond Sant Antoni moet opnemen. Huur uw scooter bij ons en geniet maximaal van uw vakantie op Ibiza.

Routes op de scooter in de omgeving van San Antonio

-Cala Bassa, Cala Conta, Cala Gració en Cala Salada. In één klap hebben we de mooiste stranden in de omgeving van Sant Antoni gemarkeerd. En ze zijn allemaal op een steenworp van mekaar. En het beste van alles: bij geen enkel strand heb je een parkeerprobleem als je een scooter huurt.

-Bar Can Berri. We weten dat het niet de eerste keer is dat we deze bar u aanraden, maar de tuin vinden wij één van de beste plekken in de omgeving om op een fijne zomeravond te dineren. En terloops, leert u dit kleine dorpje kennen, Sant Agustí.

Uitzicht op een hoek van de tuin van Bar Can Berri. © Bar Can Berri
Uitzicht op een hoek van de tuin van Bar Can Berri. © Bar Can Berri

-Bar Can Tixedó. Een andere bar met persoonlijkheid, die op korte afstand ligt van Sant Antoni, direct op de weg die Sant Rafel verbindt met Santa Gertrudis. Hun tapas zijn lekker en aan de muren hangt altijd wel een tentoonstelling van kunstwerken.

-Torre d’en Rovira. Bevindt zich tussen Cala Bassa en Cala Conta, van waaruit u een fantastisch uitzicht heeft over de eilanden Conillera, des Bosc en Ponent.

-Cap Negret. Vanaf dit punt kunt u genieten van de beroemde zonsondergangen van Sant Antoni, maar met meer rust dan vanaf de boulevard waar al de bars zijn.

Vallei van Santa Agnès de Corona. © NC / Moto Luis Rent a Car Ibiza
Vallei van Santa Agnès de Corona. © NC / Moto Luis Rent a Car Ibiza

-Santa Agnés en Sant Mateu. Een van de essentiële uitstapjes van Sant Antoni is deze route door de valleien van Santa Agnés en Sant Mateu, die niet alleen het meest landelijke van Ibiza laat zien, maar ook ziet u hier uitstekende voorbeelden van de typische architectuur van het eiland.

-Benimussa. Deze prachtige en rustige vallei van Ibiza is ideaal om op de scooter te verkennen en leidt je door de landelijke en authentieke kant van het eiland. Daarnaast is het een rustige optie als je naar Sant Josep en de baaien van dat gebied wilt gaan. Neem de weg niet die vanaf de snelweg gaat maar neem de weg direct vanuit het centrum van Sant Antoni.

**

Moto Luis Rent a Car, autoverhuur op Ibiza sinds 1956.

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in route moto, scooter, en gelabeld als ibiza|routes|routes in de scooter|sant antoni,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS