Ontdek Ibiza op de scooter: route op de Vespa van Sant Antoni naar Cala des Jondal

25 de september de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

De herfst is een geweldige tijd om Ibiza op een scooter te ontdekken: de temperaturen zijn erg aangenaam, het verkeer is aanzienlijk gedaald en het is nog steeds mogelijk om te zwemmen in de zee. Als u erover nadenkt naar Ibiza te komen, huur uw Vespa bij ons en volg de volgende motorfietsroute in Ibiza.

Route op een Vespa door Ibiza: van Sant Antoni naar Cala Jondal

Deze cirkelvormige route door het zuidwesten van Ibiza laat u prachtige hoeken van het eiland zien en twee van de beroemdste baaien. Onze voorgestelde reisroute begint en eindigt in Sant Antoni de Portmany, waar ons hoofdkantoor gevestigd is, en gaat verder langs de westkust tot u aankomt in Cala Jondal, vanwaar u op de terugreis door de charmante en rustige vallei van Benimussa rijdt

Wat ontdekt u zoal op deze route op de Vespa door Ibiza?

Het kleine stadje Sant Agustí, het eilandje Es Vedrà, de kerk van Es Cubells, de baai van Porroig, het Fenicische dorp van Sa Caleta en de baaien Cala d’Hort en Jondal, en andere kusten o.a

Es Cubells Op de scooter op Ibiza: route op de Vespa van Sant Antoni naar Cala Jondal
Es Cubells. © NC/Moto Luis rent a car

De tour

De volgorde van de stops is als volgt: Sant Antoni – Sant Agustí – Cala Moli – Cala Vedella – Cala d’Hort – Es Cubells – Porroig – Sa Caleta – Cala Jondal – Benimussa – Sant Antoni.

U vindt deze route vooral leuk

Om de weg naar Cala d’Hort van Cala Vedella, de rust van de baai van Porroig, de uitzichten van Es Cubells, het geluid van de kiezelstenen aan de kust van Cala Jondal en natuurlijk het uitzicht op het eiland van Es Vedrà.

Om te eten

We raden de smakelijke paella van het restaurant Cala d´Hort aan en het dagmenu in het restaurant in Es Cubells (precies tegenover de kerk)

scooterverhuur; Vespa huren
Sa Caleta, Ibiza. © NC/para Moto Luis

De stranden

Geniet van een duik in de zee bij Cala Molí en Es Bol Nou, naast het fenicische dorp van Sa Caleta.

Vergeet niet

Een biertje of een kopje koffie te drinken in één van de 2 bars in Es Cubells.

Indicaties

het is beter niet de hoofdweg te nemen die Ibiza verbindt met Sant Antoni, die door Sant Josep gaat. Het is interessanter om de andere secundaire routes te nemen. Om de vallei van Benimussa te bereiken, dient u de weg te nemen aan uw rechterkant net voor het benzinestation van Sant Josep.

Huur een Vespa op Ibiza

Als je erover nadenkt om een Vespa te huren op Ibiza gedurende je vakantie, vergeet dan niet om ons te contacteren. Ons bedrijf heeft al meer dan 60 jaar ervaring met het huren van auto´s, scooters en motoren op Ibiza, ons bestand aan auto´s en scooters en motoren wordt elk jaar vernieuwd zodat u als client van de beste service kunt genieten. De Vespa´s die wij dit jaar in de verhuur hebben is het model VESPA LX 125 cc en bij elke huur zijn de 2 helmen al inclusief en deze scooter/motor is uitgerust met een topcase koffertje. Raadpleeg ons, mocht u nog vragen of onduidelijkheden. Reserveer vandaag nog en maak gebruik van onze routes op de scooter door Ibiza.

scooterverhuur; Vespa huren
Nuestra empresa lleva alquilando motos y coches en Ibiza desde el a–o 1956. © NC/Moto Luis

Cover’s picture: Magda/Moto Luis

***

Gaat u een Vespa huren op Ibiza? Leer meer over onze aanbiedingen en reserveer nu al uw huurscooter op Ibiza.

Motoluis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956

***

Dit artikel is gepubliceerd in scooter, en gelabeld als het zuiden van Ibiza|routes in de scooter|scooter,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS