Waar Kunt U Uw Huurscooter Op Ibiza Ophalen?

24 de juni de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

Vele van onze clienten kiezen om een scooter de huren met aflevering op de luchthaven om het eiland op twee wielen te verkennen vanaf het moment dat je aankomt. Daarom verplaatsen wij bij Moto Luis een deel van onze vloot naar de luchthaveninstallaties en voegen op deze manier een extra afleverpunt toe naast ons kantoor in San Antonio. Als u overweegt een motor of een scooter te huren voor uw vakantie op Ibiza, lees dan verder, ervaar alle voordelen van het boeken bij Moto Luis en haal deze op waar het u het beste uitkomt.

Scooter huren op Ibiza met aflevering op de luchthaven en San Antonio

Bij Moto Luis kun je meerdere scootermodellen en motoren huren van 50 cc, 125 cc en 300 cc, inclusief Vespa 125 cc. Deze kunnen allemaal opgehaald worden bij ons op het kantoor van San Antonio tijdens onze openingstijden en op de luchthaven, hoewel u het volgende in acht dient te nemen voor het huren van een motor of scooter op Ibiza met aflevering op de luchthaven:

  • er kunnen geen reserveringen gemaakt worden op ons afleverpunt op de luchthaven van Ibiza, mocht u een motor of scooter willen huren dan dient u deze in het voren te reserveren via onze website of u kunt ons een email sturen met alle details.
  • De overhandiging vd sleutel en het huurcontract vinden plaats op parkeerplaats P3, op een para meter afstand van de vertrekhal van de luchthaven van Ibiza. Zodra u klaar bent met dit snelle proces, kunt u uw motor of scooter te voet ophalen van onze privé parkeerplaats gelegen op 800 meter afstand van de luchthaven.

autoverhuur Ibiza vliegveld terminal moto luis beste huurauto Ibiza luchthaven ophaalfouten te vermijden
Onze medewerkers zullen u helpen bij het kiezen van de optie die het beste bij u past. © Alberto Paredes / Moto Luis

Voor het ophalen en afgeven op de luchthaven gelden dezelfde voorwaarden als voor de auto´s:

Van 8:00 am – 7:00 pm geen kosten van toepassing. Voor ander tijden, zijn de kosten:

  • 7:00 pm -10:00 pm: 10 €
  • 10:00 pm – 02:00 am: 25 €
  • Zon-en feestdagen: Op deze dagen zijn de kosten 10 € voor alle afleveringen tussen 08:00 am – 10:00 pm en 25 €, van 10:00 pm – 02:00 am.

Scooter huren op Ibiza met aflevering op de luchthaven

Kunt u een motor of scooter huren op Ibiza?

Mocht je een bromfiets willen huren, dan is er geen mínimum aantal jaren rijbewijs aan verbonden. Mocht u een Vespa of ander model van 125 cc wensen, dan is 3 jaar rijbewijs een vereiste. Als u uit een land komt dat geen Spanje is, gelden de regels die in uw land in dit opzicht zijn vastgesteld. In beide gevallen is minimale ervaring met bromfietsen of motorfietsen vereist. Als u zelf niet goed weet hoe uw thuiswet is over de cilinderinhoud die u met uw rijbewijs kunt rijden, vraag het ons dan en wij adviseren u in dit geval over de meest geschikte scooters en motorfietsen voor u.

Weet meer over onze beste tarieven voor huurscooters en motorfietsen op Ibiza die beschikbaar zijn voor uw data en boek vandaag nog uw favoriete model. En als u leuke routes wilt ontdekken op een scooter, mis dan onze aanbevelingen voor scootertochten op Ibiza niet.

Hoodfoto: (c) Moto Luis

**

Dit artikel is gepubliceerd in scooter, en gelabeld als Moto Luis|scooter,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS