Kun je een auto huren op Ibiza zonder creditcard?

18 de augustus de 2020
Motoluis Rent a Car Ibiza

Veel gestelde vragen van klanten zijn of je een auto kunt huren op Ibiza zonder creditcard en of we bij Moto Luis ook alternatieve betalingswijzen aanbieden. In ons bedrijf werken we er altijd aan om onze klanten de beste service te bieden, we doen altijd ons best om het verhuurproces zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken.

Kan ik een auto op Ibiza reserveren zonder creditcard?

Om een ​​reservering via onze website of rechtstreeks via ons personeel te formaliseren, is het noodzakelijk om een ​​creditcard en de vervaldatum op te geven. Deze informatie is noodzakelijk in geval van het niet komen ophalen van de auto zonder voorafgaande kennisgeving, aangezien in dat geval de kosten van een daghuur in rekening moet worden gebracht. Bij annuleringen met een opzegtermijn van minimaal 48 uur zijn er geen annuleringskosten van toepassing. Eenmaal op Ibiza kan de klant betalen zoals hij wil, met creditcard, pinpas of contant.

Het is ook nodig om een ​​creditcard te verstrekken in het geval dat u een deel of de volledige reservering via onze website wilt betalen en om toegang te krijgen tot de kortingen voor boekingen met vooruitbetaling. De creditcard is echter niet nodig in het geval dat de klant niet vooraf reserveert en zijn voertuig rechtstreeks huurt bij ons op kantoor in San Antonio, deze blijft het hele jaar open. Bij Moto Luis accepteren wij de volgende betaalmethode´s: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro en American Express.

Moto Luis autoverhuurkantoren op Ibiza
Ons autoverhuurkantoor in San Antonio, Ibiza. © Alberto Paredes / Moto Luis

Kan ik een auto huren met een debitcard of pinpas?

Als u geen creditcard heeft of deze niet wilt gebruiken tijdens uw reis naar Ibiza, kunt u ook een auto of scooter huren met een bankpas zodra u zich bevindt in één van onze kantoren. Hiervoor wordt u zowel het eigen risicobedrag in rekening gebracht – als u niet onze All in One-verzekering (all risk) afsluit – als ook een extra benzine borgbedrag vanwege de volle tank benzine, mocht u de auto niet met een volle tank terugbrengen wordt het bedrag aan missende liters + 15€ servicekosten aftanken van dit bedrag afgetrokken. Beide bedragen worden u terugbetaald op het moment dat de auto wordt ingeleverd indien de auto of scooter zonder nieuwe beschadigingen wordt teruggebracht (indien u niet de All in One verzekering heeft afgesloten) en weer afgetankt, tesamen met het corresponderende betalingsbewijs hiervan. Als je een auto wilt huren op Ibiza zonder pinpas, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers via ons WhatsApp-nummer (+34 672077500), onze telefoonnummers (+34 971 340 521 en +34 971 340 765) of onze klantenservice e-mail.

 Kan ik een auto huren met contante betaling?

Hoewel we onze klanten altijd de veiligheid van betaling met een creditcard aanbevelen of, als dat niet het geval is, met een bankpas, vergemakkelijken we de betaling in contant geld wanneer de klant dat wenst. In dit geval kan men contant de auto- of scooterhuur betalen maar het borgbedrag van het eigen risico en de benzineborg alleen per debit card, pinpas of credit card. Beide bedragen worden op dezelfde betaalmethode geretourneerd op het moment dat het voertuig wordt ingeleverd. Op de luchthaven kan het huurbedrag eventueel ook contact betaald worden, maar dan wel heel graag alleen met gepast geld daar de medewerkers op de luchthaven in de regel geen of weinig contant geld bij zich dragen. Borgbedragen kunnen hier nooit contant worden achtergelaten, uitsluitend met de pinpas of andere debitcard of gewoon via de credit card.

bezorging autoverhuur ibiza luchthaven parkeerterminal
Het aflever- en ophaalpunt voor auto’s en motoren op de luchthaven van Ibiza bevindt zich in Parking P3. © Alberto Paredes / Moto Luis

Wat zijn de voordelen van een auto huren met een creditcard

– Profiteer van kortingen bij volledige of gedeeltelijke vooruitbetaling op reserveringen die rechtstreeks via onze website zijn gemaakt.

– Directe levering van het voertuig op de luchthavenparking.

Teruggave´s zonder in de rij te hoeven te staan en zonder wachttijden op de parkeerplaats van de luchthaven, zonder dat een controle door het personeel nodig is wanneer onze All in One-verzekering is afgesloten voor autoverhuur op Ibiza.

– Terugbrengen van het voertuig buiten kantooruren

– Borgbedragen worden in een periode van max 48 uur na afgifte van het voertuig teruggestort.

Vraag het ons: bij Moto Luis helpen wij u graag zodat u kunt genieten van Ibiza

Eventuele vragen die zich kunnen voordoen met betrekking tot de huur van uw auto of scooter op Ibiza, aarzel niet om contact met ons op te nemen, of u nu de beschikbaarheid van een specifiek model wilt bevestigen of als u extra diensten wilt inhuren, zoals gepersonaliseerde leveringen in villa’s van Ibiza of bij teruggave´s die zich s´nachts voordoen. Onze medewerkers helpen u graag!

klantenbeoordelingen autoverhuur ibiza moto luis persoonlijk
Ons personeel is altijd beschikbaar voor vragen en behoeften die zich kunnen voordoen bij uw autoverhuur op Ibiza. © Alberto Paredes / Moto Luis

**

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS