Moto Luis, de best beoordeelde autoverhuur op Ibiza

30 de april de 2020
Motoluis Rent a Car Ibiza

Bij Moto Luis geloven we dat het belangrijkste erfgoed van een bedrijf zijn klantenkring is. Daarom zijn we blij te weten dat op dit moment uit de vergelijking blijkt dat we de best beoordeelde autoverhuur in Ibiza zijn op Google, Facebook en TripAdvisor. Een feit waar we trots op zijn en dat ons aanmoedigt om te blijven inzetten op onze bedrijfswaarden: serieusheid, eerlijkheid en professionaliteit.

Moto Luis: vertrouwde verhuur in Ibiza sinds 1956

In de afgelopen jaren zijn we allemaal gewend geraakt aan het controleren van de reputatie van bedrijven via sociale netwerken, forums en ratings van Tripadvisor en Google. Toch blijven de meningen van de mensen om ons heen het meest gewaardeerd, dus mond-tot-mondreclame blijft onze favoriete bron van aanbevelingen.

Na zes decennia te hebben gewerkt om een betrouwbare autoverhuur op Ibiza aan te bieden, zijn we blij te weten dat onze klanten ons blijven aanbevelen aan hun kennissen en dat ze hun ervaring ook vaak delen met al die reizigers die de beoordelingen van Facebook, Google en TripAdvisor raadplegen.

ibiza autoverhuur vergelijking
Marta en Marga Roig leiden het uitstekende team van Moto Luis-professionals. © Alberto Paredes

De waarde van lokale autoverhuurbedrijven

Lokale bedrijven worden steeds waardevoller bij consumenten dankzij het feit dat ze tegelijkertijd met het zakelijke weefsel het gebied in stand houden en de voordelen laten terugkeren. Maar daarnaast hebben lokale bedrijven een andere belangrijke waarde voor de klant: behandeling en vertrouwen. Een lokaal bedrijf dat van haar bedrijf houdt, bewijst dit elke dag opnieuw en is blij met elke klant die tevreden vertrekt. En de klant op haar beurt waardeert dit ook. Trouwens, de multinationale en goedkope autoverhuurbedrijven ontvangen de laagste beoordelingen op Google of op beoordelingsportalen zoals Trustpilot.

Hoe beoordelen klanten ons op Facebook, Google en TripAdvisor?

De beoordelingen die door onze klanten worden gedeeld, stellen ons in staat om te verifiëren dat ze een hoge mate van tevredenheid hebben, een feit dat samenvalt met de beoordelingen en indrukken die onze klanten ons ook meedelen in de anonieme enquetes die ze ons toesturen aan het einde van de huurperiode. Vanaf vandaag, heeft Moto Luis de volgende ratings:

 width=

Veel van de beoordelingen die door klanten op deze netwerken worden gedeeld, zijn te zien in de selectie van beoordelingen die we periodiek publiceren in onze sectie autoverhuurbeoordelingen op Ibiza of die u rechtstreeks op Facebook, Google en Tripadvisor na kunt lezen.

Waardering en vergelijking van autoverhuur op Ibiza: onze anonieme enquêtes

Ongeacht de beoordelingen die klanten kunnen achterlaten als ze dat willen op websites, forums en sociale netwerken, zorgen wij bij Moto Luis ervoor dat we de mate van tevredenheid van elke verhuur grondig leren kennen. Om dit te doen, sturen we al onze klanten een anonieme enquête waarin elke fase van de service kan worden beoordeeld: zoeken, kopen, ontvangst van het voertuig, staat en reiniging van het voertuig, retour en klantenservice. Op dit moment hebben we 344 reacties in het Spaans, 345 in het Nederlands, 34 in het Duits en 391 reacties in het Engels en de gemiddelde beoordeling voor elk is:

Leer ons beter kennen

Als u deze vergelijking van autoverhuur op Ibiza heeft gelezen en u kent ons nog steeds niet, dan nodigen wij u uit om in dit andere artikel meer te kunnen lezen over de redenen waarom Moto Luis uw vertrouwde bedrijf zal moeten worden. En als u gewoonlijk geen auto’s huurt, ontdek dan welke fouten u niet dient maken bij uw volgende huur. Wij wachten op u in Ibiza!

 

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis|nieuws,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS