Leer de stranden kennen van Ibiza: Cala Molí

7 de oktober de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

Aan de westkust van Ibiza wacht Cala Molí op U, een prachtige baai omringd door pijnbomen waarvan de overwegende rotsachtige bodems perfect zijn voor reizigers die van rust houden. Het is niet met de bus te bereiken, dus je kunt er alleen van genieten als je een auto of een scooter huurt tijdens je vakantie op Ibiza. Bezoek onze website, ontdek de beste tarieven voor uw datums en huur uw betrouwbare autoverhuur zonder verborgen kosten of lange wachtrijen op de luchthaven.

Hoe is Cala Molí?

Cala Molí is half verborgen aan de westkust van Ibiza, tussen de populaire stranden van Cala Tarida en Cala Vedella. Hoewel er veel verspreide huizen omheen liggen, heeft het zijn wilde uiterlijk en zijn landschap van kliffen bedekt met pijnbomen behouden. Het is 75 meter lang en de kust wordt gevormd door grof zand, hoewel de zeebodem wordt gekenmerkt door een rotsachtige overheersing met enkele zandige stukken.

Cala Moli rustige stranden van Ibiza
Uitzicht op Cala Molí, het eilandje van s’Espartar en de westkust van Ibiza. © illesbalears.travel

Je zult Cala Molí leuk vinden als …

– U op zoek bent naar een inham in een natuurlijke omgeving, omringd door pijnbomen.

U rust wilt, want hoewel er een beachclub naast is, wordt het strand niet akoestisch vervuilt. Met andere woorden: je kunt naar de zee luisteren, een dutje doen of op je gemak lezen.

U niet met kinderen reist. Hoewel de kleintjes ook van deze baai kunnen genieten, is het waar dat de stenen op de bodem en het dikke zand aan de kust het niet tot de ideale plek voor het kinderbad maken.

– U wilt genieten van een lange dag op het strand: mocht u een picknick meenemen, wat heeft u dan nog meer nodig?

– Op zoek bent naar uitzichten: vanaf de kust ziet u het profiel van het eilandje van s’Espartar. En als u tot laat blijft kunt u ook genieten van een prachtige zonsondergang.

klantenbeoordelingen rent a car ibiza moto luis
Geniet van een betrouwbare autoverhuur op Ibiza © Alberto Paredes / Moto Luis

Wil je nog meer weten over andere bezienswaardigheden aan de westkust van Ibiza?

Stap in uw huurauto, volg de route die we aan u voorstellen in onze post Route met de auto door het westen van Ibiza en ontdek andere stranden zoals Cala Vedella en Cala d´Hort. En als er dan nog tijd over is, kunt u ook deelnemen aan de Route met de auto door het zuiden van Ibiza.

**

Dit artikel is gepubliceerd in stranden, en gelabeld als stranden|westen,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS