De zomer eindigt op Ibiza en… Moto Luis blijft gewoon open!

10 de oktober de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

Nog maar even en dan is het einde van het zomerseizoen op Ibiza al in zicht, maar ons autoverhuurbedrijf op Ibiza blijft het hele jaar geopend. Daarom vindt u bij Moto Luis in de winter onze services voor autoverhuur, verkoop van gebruikte auto’s en voertuigbewaring. Als u ons nodig heeft, dan weet u wij zijn gewoon open.

Autoverhuur het hele jaar door op Ibiza

In Moto Luis gooien we de luiken niet dicht wanneer de zomer eindigt, dus u kunt uw auto bij ons huren wanneer u een van die fantastische reizen naar Ibiza wilt maken die zo goed aanvoelen in de herfst, winter en lente. Tijdens deze maanden kunt u uw auto ook ophalen en terugbrengen op dezelfde luchthaven, zonder te wachten op transfers of lange bezorg- of teruggavetijden.

luxe autoverhuur in Ibiza Moto Luis Rent a Car
Onze luxe auto’s kunnen worden afgeleverd in dezelfde terminal van de luchthaven van Ibiza of in uw accommodatie (c) Moto Luis Rent a Car Ibiza

Als u al onze klant bent, weet u uit de eerste hand dit en andere voordelen van het huren van uw auto bij Moto Luis, maar als u dat nog niet bent, vindt u in ons bedrijf de laagste eigen risico bedragen op Ibiza, vol brandstofbeleid en levering van de auto op het luchthaventerrein. En als u op de hoogte wilt blijven van de aanbiedingen die we periodiek publiceren, volg ons op Facebook en Instagram en boek uw voertuig met de maximale voordelen.

Scooterverhuur op Ibiza in de winter

Van november tot april onderbreken we de verhuur van scooters en motorfietsen. Voor deze maanden raden we onze auto’s beter aan, onder wiens brede assortiment u economische, middelgrote, cabrio´s, Jeeps, SUV’s en bestelwagens zult vinden.

Moto Luis best car rental Ibiza
In ons verhuurbedrijf vindt u een breed scala aan automodellen. © Alberto Paredes / Moto Luis

Verkoop van gebruikte auto’s in Ibiza

Elk najaar bieden we een selectie voertuigen uit onze vloot te koop aan met een maximale leeftijd van drie jaar. Als u een gebruikte auto wilt kopen, aarzel dan niet om ons te bezoeken en de voordelen te ontdekken van het kopen van uw tweedehandsvoertuig in Moto Luis. Onze medewerkers zullen u de beschikbare modellen tonen en, als u financiering nodig heeft, u zeer aantrekkelijke voorwaarden aanbieden.

Ibiza, second-hand car ibiza sell.
Moet u een tweedehands auto kopen op Ibiza? © Alberto Paredes / Moto Luis

Service bewaring van voertuigen op Ibiza

Deze service wordt al jaren aangeboden door Moto Luis en is ontworpen voor iedereen die Ibiza als tweede verblijfplaats heeft gekozen en vaak een of meerdere maanden afwezig is op het eiland. Met de bewaring van voertuigen die worden aangeboden door ons gelieerde bedrijf Motor San Antonio, hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat van de auto of motorfiets tijdens uw afwezigheid. Deze kan worden opgehaald en afgeleverd op de luchthaven indien gewenst. Als u geïnteresseerd bent in deze Moto Luis-service, kunt u meer informatie vinden in ons artikel over voertuigbewaring op Ibiza.

 Ibiza second hand car selling ibiza
We kunnen uw auto ophalen, zowel op de luchthaven als bij uw villa. © Alberto Paredes / Moto Luis

Openingstijden laagseizoen

Onze openingstijden en klantenservice blijven vrijwel hetzelfde als tijdens de zomer, behalve enkele kleine wijzigingen:

Van maandag tot en met zaterdag:

9:00 – 14:00 uur

16:00 – 20:00 uur

Zondagen: gesloten

Onze openingstijden en klantenservice veranderd vanaf november.

Van maandag tot en met vrijdag:

90:00 – 14:00 uur

16:00 – 19:00 uur

Zaterdagen en zondagen: gesloten (als u een auto wilt huren gedurende het weekend, neem dan contact met ons op zodat we de levering of teruggave van uw auto kunnen regelen)

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Wilt u onze dienst voor voertuigbewaring boeken of een tweedehands auto kopen? Neem schriftelijk contact met ons op via email, Facebook, Whatsapp (+34 672 077 500) of u kunt telefonisch contacteren kantoor in San Antonio (+34 971 340 521 y +34 971 340 765)

Dit artikel is gepubliceerd in nieuws, en gelabeld als Moto Luis|nieuws|service|winter,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS