Santa Eulària 5 aanbevelingen

22 de december de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

¿Overnacht je in het dorpje Santa Eulària des Riu of omgeving? Of ¿gaat u een auto huren tijdens uw vakantie op Ibiza en gaat u op onderzoek uit in deze omgeving van het eiland? Wat ook uw reden mocht zijn, hierbij geven wij u graag 5 adressen zodat u deze gemeente kunt verkennen langs een restaurant, een winkel, een strand, een uitstapje en een strandbar… ¡Stap in de auto en geniet van een fantastische dag !

Het strand

Rondom Santa Eulària bevinden zich vele stranden en baaitjes, maar bij deze gelegenheid willen wij u Es Figueral aanraden. Dit is een fijn strand om met kinderen te gaan maar ook met je partner als je op zoek bent naar een mooi en rustig strand. Ontdek daarnaast, op weg naar deze kust, enkele van de mooiste landelijke hoeken van dit gebied met valleien waar amandel-, johannesbrood- en vijgebomen groeien.

Coördinaten: 39.053634, 1.593589

De strandbar

Can Colomaret bevindt zich in het meest noordelijke puntje van Cala Nova en is het typische strandbarretje wat al jaren bestaat. Heel simpel : geen design, geen tafelkleedjes, geen kussens en geen chill-out muziek, maar wel verse vis, simpatieke bediening, zeezicht en het allerbeste: eten met je voeten in het zand. 😉 Heb je zin in iets moderner, kun je altijd nog naar Atzaró The Chiringuito gaan, ook in Cala Nova.

Coördinaten: 39.0087423,1.5818338,17

autoverhuur op ibiza, autohuur ibiza, santa eulària des riu, wat te zien op ibiza,
Es Figueral, Ibiza (c) visitsantaeulalia.com

Een uitstapje

Wanneer de zon gaat zakken is het tijd voor een fijne wandelijng. Dichtbij het baaitje van Pou des Lleó, bevindt zich de toren torre d’en Valls, wiens locatie aan het einde van een kaap ligt, prachtig uitzicht op zee biedt en op het naburige eiland Tagomago. Het weggetje er naar toe begint bij deze kleine baai en gaat langzaamaan omhoog tot aan de toren, een typisch voorbeeld van een defentietoren die gebouwd werd om het eiland Ibiza te beschermen tegen piratenaanvallen van de XVI eeuw tot de XVIII eeuw.

Coördinaten: 39.0346259,1.6167928,17

De winkel

Gelegen op weg naar Sant Miquel, naast het dorpje Santa Gertrudis, Sluiz is een grappige concept store winkel gekenmerkt door de smaken pop en kitsch: meubels, aardewerk, textil, verschillende decoratieve objecten… Alles heeft een bijzonder vleugje wat Ibiza zo bekend heeft gemaakt. Sluiz verkoopt ook mode en accessoires en hebben evenals een bar / restaurant. Wanneer je gaat, controleer de agenda, want in de weekenden organiseren ze meestal concerten en andere evenementen

Coördinaten: 38.9899231,1.4414725

autoverhuur op ibiza, autohuur ibiza, santa eulària des riu, wat te zien op ibiza,
Sluiz

Het restaurant

Canasuni heeft geen terras, behalve twee of drie tafeltjes buiten, en heeft ook niet veel plaats in de eetzaal, dus neem geen risco en reserveer voordat u hier naartoe gaat. Vooral tijdens de drukke maanden juli en augustus. Dit restaurant is één van de beste beoordeelde van Tripadvisor en dat is geen toeval: u vindt er heerlijke mediterrane gerechten en de attente en professionele behandeling van haar eigenaren. Kabeljauw met Al I Oli is een van de specialiteiten. Uhmmm….

Tel.: 971 31 91 77. Adres: c/ Mariano Riquer Wallis, 6

Coördinaten: 38.982862,1.5307163

***

Gaat u een auto huren op Ibiza? Bezoek onze web, lees meer over onze aanbiedingen en reserveer nu uw huurauto.

Motoluis, autoverhuur in Ibiza sinds1956

***

Dit artikel is gepubliceerd in bezienswaardigheden, en gelabeld als autoroutes|het oosten van Ibiza|routes in de auto|top,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS