Uw meest voorkomende twijfels over de motor/scooterverhuur op Ibiza

27 de augustus de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Het huren van een motorfiets of scooter op Ibiza is heel eenvoudig, maar er zijn veel vragen die zich voordoen bij onze klanten bij het voorbereiden van hun reis naar Ibiza en het maken van hun reservering voor de huur. Als u van plan bent om tijdens uw vakantie op Ibiza een scooter of een Vespa te huren, lees dan verder en alle twijfels lossen zich vanzelf op die kunnen ontstaan ​​over de verhuur. En ontdek Ibiza op twee wielen!

10 Twijfels over motor/scooterverhuur op Ibiza 

Welke documentatie heb ik nodig om een ​​motorfiets of scooter te huren op Ibiza met Moto Luis?

Om een ​​bromfiets te huren in Spanje is een geldig ​​rijbewijs nodig , evenals ervaring met het besturen van dit type voertuig.

Wat is de minimum leeftijd om een ​​motorfiets of scooter te huren in Spanje?

Met een bromfietsvergunning is de minimum leeftijd 16 jaar en met een autorijbewijs is de mínimum leeftijd 18 jaar om een ​​bromfiets te besturen.

 width=
Verhuur van scooters op Ibiza met bezorging aan de luchthaven en San Antonio © Magda / Moto Luis

Welk type rijbewijs is nodig om een ​​125cc-motorfiets te huren op Ibiza?

Als je een B1-rijbewijs hebt die ouder is dan 3 jaar, kun je onze 125 cc Vespa huren. Deze regel is alleen geldig voor Spaanse burgers. Als u uit een ander land komt, moet u zich houden aan de regels die in uw land van toepassing is. In beide gevallen is ervaring met het besturen van dit type voertuig vereist.

Hoeveel jaar rijervaring dien je te hebben om een ​​motorfiets te kunnen huren op Ibiza?

Als u een bromfiets gaat huren, is het niet nodig om een ​​minimaal aantal jaren te hebben op je rijbewijs. In het geval van het huren van een Vespa of een ander model van 125 cc, zijn 3 jaar licentie vereist. Als u uit een ander land komt dan Spanje, moet u in dit opzicht de regels volgen die in uw land zijn gesteld.

 width=
Als u wilt, kunt u uw scooter of motor ophalen op het vliegveld van Ibiza © Alberto Paredes / Moto Luis

Zijn helmen inclusief bij de huur van een motor of scooter bij Moto Luis?

Ja, we leveren altijd helmen bij al onze scooterverhuren. In het geval van het Vespa-model is de huurprijs inclusief een topcase waarin u de 2e helm kunt bewaren.

Kan ik de motor of de scooter ophalen op de luchthaven van Ibiza?

Ja, onze service van levering van motorfietsen of scooters op de luchthaven van Ibiza is beschikbaar voor onze klanten van de maand april tot de maand oktober, beide inbegrepen. Op dezelfde manier kunt u de motorfiets/scooter op de luchthaven ook terugbrengen tijdens de bovengenoemde periode, met een meerprijs van € 15. Om de levertijden en de mogelijke kosten te kennen, kunt u onze post over motorverhuur op Ibiza raadplegen.

 

 width=
Als je in het bezit bent van een motorrijbewijs en je hebt rijervaring met het besturen van een motor, kun je een Vespa huren op Ibiza © Aitor

Kan ik de motor of scooter ook buiten kantooruren terugbrengen?

Ons kantoor heeft een brievenbus waar u de sleutels kunt deponeren voor het geval uw terugkomst samenvalt met de sluitingstijd van ons kantoor in San Antonio. Onze medewerkers zullen u instructies geven op de dag van aflevering van het voertuig.

Moet ik voor de benzine van de scooter betalen?

Ons brandstofbeleid is vol – vol dus ook van toepassing bij het huren van motorfietsen of scooters, deze worden geleverd met een volle tank en moeten op dezelfde manier worden afgegeven. U hoeft niets voor dit concept te betalen zolang u het voertuig met een volle tank afgeeft.

 width=
Onze motor/scooterverhuur op Ibiza biedt helmen inclusief aan bij het huurbedrag

Welk type card heb ik nodig om een ​​motorfiets of scooter te kunnen huren op Ibiza?

Moto Luis accepteert zowel creditcards als betaalkaarten. U kunt Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro en American Express gebruiken.

Kan ik de huur van de scooter of motor bij Moto Luis ook contant betalen op Ibiza?

Ja, betaling van de huurprijs en eventuele extra’s kan contant worden gedaan op het moment van afhaling van de motorfiets.

**

Dit artikel is gepubliceerd in motorverhuur in ibiza, en gelabeld als Moto Luis|motorverhuur,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS