De route van Verliefd op Ibiza

19 de mei de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

Ben jij één van de 700.000 kijkers van de nederlandse film geregistreerd door Johan Nijenhuis dan vindt je onze route van Verliefd op Ibiza zeker leuk, je ontdekt namelijk de belangrijkste locaties waar deze succesvolle film opgenomen werd (en de daaropvolgende serie).

Hiervoor moet je gewoon in je huurauto op Ibiza stappen die hebt gecontracteerd met Moto Luis en de route volgen van de film.

¿Wat zijn de locaties van de film Verliefd op Ibiza?

Een van de belangrijkste redenen voor de recente nederlandse liefde voor Ibiza is de projectie van deze romantische komedie die de problemen voorstelt die zich voordoen wanneer je een huis op Ibiza koopt en deze gevuld raakt met familie en vrienden. Ongeacht het plot, presenteeerde deze film aan het Nederlandse publiek enkele van de mooiste hoeken van Ibiza, zoals de baaien met de transparente wateren, de traditionele landhuizen, de zonnige dagen, de restaurants, de clubs … ¿Wil je weten welke?

De route van Verliefd op Ibiza

Moto Luis: Wist je dat de auto die in de film verschijnt gehuurd werd bij ons door de filmproducent voor het filmen van de film? Dat is waarom we onszelf toestaan ​​om deze route te starten op het kantoor van Moto Luis in San Antonio. Hoewel je ook op het vliegveld kunt beginnen, waar je je auto kunt ophalen als je eerder via internet, e-mail of telefoon hebt geboekt (+34 971 340 521).

Het strand van Ses Salines: dit populaire strand van Ibiza, die vaak bezocht wordt door profvoetballers en bekendheden. Begin hier de route langs de scénes van deze succesvolle film. Geflankeerd door pijnbomen, het water is transparant en veilig, waardoor het een perfect strand is om met het gezin naar toe te gaan.

La Marina: het oude zeemansdistrict van de stad Ibiza verschijnt in verschillende nachtelijke scènes van de film. Via de charmante straatjes vindt u vele restaurants en winkels. Een must voor elke reis naar Ibiza!

Dalt Vila: de historische wijk van Ibiza, gedeclareerd Werelderfgoed door de UNESCO, kon niet missen in een film over het eiland. U zult genieten van de stille straten die leiden naar de kathedraal, de adellijke paleizen van Carrer Major en de restaurants die tijdens de zomer de nachten van de pleinen van Dalt Vila, del Sol en Desemparats animeren.

dalt vila ibiza
Uitzicht op de Plaza de Vila, het centrum van het nachtleven van Dalt Vila. © Ibiza.travel

Es Vedrà: dit mythische eilandje is een van de meest gefotografeerde enclaves van Ibiza en een van de meest gezochte locaties op de Verliefd op Ibiza-route. Ontdek in dit vorige artikel waar de uitzichtspunten van Es Vedrà zijn, hoe je bij de Torre des Savinar komt die in de film verschijnt en waarom je het naburige Cala d’Hort moet bezoeken .

Cala Conta: ook inbegrepen onder de locaties van de film Verliefd op Ibiza deze reeks baaitjes, één van de essentiële bezoeken van Ibiza dankzij de mooie kleurtinten in het zeewater en de mooie zonsondergangen. Meer informatie over Cala Conta of Platges de Comte vindt u in ons artikel over dit strand in het westen van Ibiza.

Cala Salada en Cala Saladeta: deze set van twee baaien is een ander juweel van de westkust van Ibiza. Ontdek in dit artikel waarom Cala Salada een essentieel bezoek is tijdens uw vakantie op het eiland.

De clubs: de route van Verliefd op Ibiza heeft ook een feestmoment, omdat de hoofdrolspelers te zien zijn in de club Privilege – de grootste discotheek ter wereld – en in Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, het strandhotel van Playa d’en Bossa waar de zone van het zwembad een club wordt van laat in de middag tot middernacht.

S’Estanyol: deze rustige baai in het oosten van Ibiza ligt half verborgen in de kust in de buurt van Cap Martinet en Jezus.

© Verliefd op Ibiza.
© Verliefd op Ibiza.

¿Wil je in een villa verblijven zoals de hoofdrolspelers van Verliefd op Ibiza?

Als je een reis naar Ibiza organiseert met je familie of vrienden en je wilt genieten van een huis zoals in de film Verliefd op Ibiza, lees dan ook ons ​​artikel over het huren van villa’s op Ibiza, waar je ons advies en aanbevelingen vindt over verschillende verhuurbedrijven. U vindt moderne villa’s met uitzicht op de zee, traditionele landhuizen, afgelegen dorpen waar u zich kunt losmaken van de wereld … Echte toevluchtsoorden om met onze Jeep-modellen naar toe te gaan, de beste optie om over de niet geasfalteerde wegen en verborgen paden van Ibiza te rijden.

alquiler coche Ibiza aeropuerto terminal moto luis best car rental Ibiza airport pick-up
Cora helpt u graag in het Nederlands, zodat uw autohuur op Ibiza heel eenvoudig is. Foto © Alberto Paredes / Moto Luis

¿Bent u nederlandstalig net als de protagonisten van Verliefd op Ibiza? Bij Moto Luis spreken wij uw taal.

Bij Moto Luis willen we graag goed communiceren met onze klanten. Daarom is onze website, ons blog en zijn onze medewerkers meertalig. Als u Nederlandstalig bent, zullen we u zowel per e-mail als per telefoon te woord staan in uw taal. En als u niet nederlands spreekt, moet u weten dat wij ook Italiaans, Frans, Duits en Engels spreken. En Spaans en Catalaans, natuurlijk.

**

¿Bent u uw vakantie aan het voorbereiden naar Ibiza? Raadpleeg dan onze autoverhuuraanbiedingen op Ibiza en reserveer vandaag nog uw favoriete automodel. We leveren onze auto´s aan de luchthaven van Ibiza.

**

Dit artikel is gepubliceerd in routes in de auto, en gelabeld als routes|routes in de auto|routes in de scooter,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS