Uw huurauto op de luchthaven van Ibiza

Haal uw voertuig op zonder transfers, zonder wachtrijen en in slechts enkele minuten.

Bij ons ontmoetingspunt op de parkeerplaats van de luchthaven van Ibiza kunt u uw voertuig gemakkelijk en snel ophalen en terugbrengen, zonder transfers of het invul-len van documenten, en in slechts een paar minuten begint uw vakantie op Ibiza!

Autoverhuur Ibiza Airport, receptie op parkeerplaats P1

Met Moto Luis geniet u van een huurauto die binnen enkele minuten klaar staat op de luchthaven van Ibiza, want bij uw aankomst hebben wij alle documentatie al ge-print en de auto staat gereed voor aflevering. Daarom zult u geen wachtrijen of lange en saaie wachttijden aantreffen.

Onze auto afleverservice op de luchthaven is alleen beschikbaar voor klanten die een reservering hebben gemaakt voor hun aankomst op Ibiza. U kunt ook de auto afgeven op de parkeerplaats van de luchthaven als u dit bij uw reservering aangeeft of deze optie toevoegt wanneer u uw voertuig ophaalt.

Uw huurauto op de luchthaven van Ibiza

Haal uw voertuig op zonder transfers, zonder wachtrijen en in slechts enkele minuten.

Bij ons ontmoetingspunt op de parkeerplaats van de luchthaven van Ibiza kunt u uw voertuig gemakkelijk en snel ophalen en terugbrengen, zonder transfers of het invu-llen van documenten, en in slechts een paar minuten begint uw vakantie op Ibiza!

Huur met vertrouwen een auto bij Moto Luis

Boek uw favoriete voertuig snel en gemakkelijk

Ons voortdurend vernieuwd wagenpark omvat modellen voor alle smaken en budgetten: economy, middenklassers, elektrische, luxe auto´s, Jeeps en andere 4×4’s, cabrio’s, SUV’s en bestelwagens. Boek uw auto in drie eenvoudige stappen en geniet van een veilige huur met Moto Luis garantie.

Huur uw auto voordat u op Ibiza aankomt en haal hem op de luchthaven op.

Ons boekingsproces is volledig transparant, zodat u altijd de uiteindelijke prijs van uw huurauto met luchthavenafhaling op Ibiza kent. In slechts drie stappen kunt u uw voertuig selecteren, de extra’s kiezen die u nodig hebt en de uiteindelijke prijs te weten komen. Gemakkelijk, handig en zonder ongewenste kosten

No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS