Electrische huurauto´s op Ibiza

Tour over het eiland in een duurzaam voertuig

In ons wagenpark vindt u elektrische huurauto’s op Ibiza, geschikt voor alle budget-ten, van Tesla tot meer economische modellen. Een ideale optie om het eiland te verkennen op een milieuvriendelijke manier en met de garanties van Moto Luis, een vertrouwd verhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956.

Rijden in een elektrische auto op Ibiza met Moto Luis

Het is gemakkelijk om met een elektrische auto het eiland te verkennen, omdat de afstanden tussen de belangrijkste bezienswaardigheden op het eiland zo kort zijn dat de accu niet snel leeg hoeft te raken. Een andere gunstige factor voor het rijden met een elektrische auto op Ibiza is de toegestane maximumsnelheid op de meeste wegen van het eiland, die varieert tussen 50 km/u, 70 km/u en 80 km/u. Boek nu een elektrisch model en ontdek Ibiza op een duurzame manier.

Redenen om een elektrische auto te huren op Ibiza

Verplaats u over het eiland dankzij het netwerk van oplaadpunten.

De kleine omvang van het eiland, waarvan de maximale afstand tussen twee punten niet meer dan 55 km bedraagt, nodigt u uit om tijdens uw vakantie elektrisch te rijden. Bovendien wordt het netwerk van oplaadpunten (link naar https://www.motoluis.com/es/blog/donde-recargar-un-vehiculo-electrico-en-ibiza/) steeds uitgebreider, onder meer in supermarkten, hotels, promenades en enkele van de belangrijkste toeristische attracties van het eiland. En als het op par-keren aankomt, hoeven elektrische voertuigen op Ibiza geen parkeergeld te betalen in de blauwe zone´s. De elektrische auto’s die u bij Moto Luis kunt vinden zijn de Renault Zöe, de Peugeot e-208, de Peugeot e-2008 SUV en de Tesla 3. Bent u klaar om groen te gaan?

Zou u liever een hybride auto willen huren op Ibiza?

Onze wagenparkt telt ook hybride modellen, die het gebruik van een benzinemotor combineren met een elektrische motor. De beste optie als u de CO2-uitstoot wilt beperken terwijl u het eiland verkent, maar nog steeds gewend bent om in een elek-trische auto te rijden en bang bent dat de accu leegraakt. U kunt de beschikbare hybride modellen op elk moment bekijken op ons boekingsformulier, door de “hybride” categorie filter aan te vinken.

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS