Autoverhuur in Ibiza

Auto huren ibiza, Kies de beste verhuurservice en geniet van het eiland.

Met meer dan zes decennia geschiedenis, staat ons familiebedrijf bekend op het eiland voor het aanbieden van betrouwbare autoverhuur op Ibiza. Zonder verbor-gen kosten, altijd transparant en een persoonlijke service die elke zomer het aantal tevreden klanten doet toenemen.

Wellcome to ibiza

Auto huren Ibiza; ontdek het eiland met Moto Luis

We hebben auto’s voor elk wat wils om Ibiza te verkennen

Welk sensatie u ook wilt beleven, bij Moto Luis vindt u de huurauto die u nodig heeft: cabrio’s, goedkope modellen, SUV’s en Jeeps, elektrisch, automaat, gezinsau-to’s, luxe klasseñs … Want Ibiza heeft er vele en u moet het ontdekken in uw eigen stijl.

Uw huurauto met de laagste eigen risico bedragen

In Moto Luis vindt u de laagste eigen risico bedragen voor het huren van een auto op Ibiza, waarvan u de actuele kosten kunt raadplegen in onze huurvoorwaarden. En als u het eigen risico wilt schrappen om van totale gemoedsrust te genieten, sluit dan onze All in One verzekering af voor een meerprijs per dag.

Het Ibiza dat u kunt ontdekken met uw huurauto

Prachtige baaien met kristalhelder water, charmante dorpjes in het binnenland, Ibi-za’s beroemde hippiemarkten, de meest uiteenlopende plekjes om de beroemde zonsondergang van het eiland te bekijken, haar internationaal beroemde nachtclubs… Er is veel te zien op Ibiza en de meest comfortabele manier om van alle bezienswaardigheden van het eiland te genieten is met uw huurauto. Aarzel niet: boek uw favoriete model en verken alle avonturen die u te wachten staan op het leukste en meest kosmopolitische eiland van de Middellandse Zee.

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS