Vespa verhuur op Ibiza

De scooter die onze klanten het meest waarderen

Ibiza verkennen op een Vespa is een zeer aantrekkelijke ervaring voor reizigers die graag op twee wielen rijden. Bij Moto Luis bieden wij onze klanten sinds 1956 de beste Vespaverhuur op Ibiza aan, dankzij onze transparante tarieven en onze zorgvuldige klantenservice.

Ontdek Ibiza op een Vespa

Deze iconische scooter naar Italiaans ontwerp is nog steeds een van de meest gehuurde voertuigen op Ibiza door reizigers die het eiland bezoeken. De warme zomertemperaturen, het gemak om van baai tot baai te gaan zonder aan parkeren te moeten denken en zijn helmkoffer zijn drie van de redenen waarom deze scooter zo'n succes is, evenals de schoonheid van zijn lijnen, die na zoveel jaren geschiedenis nog niet uit de mode zijn geraakt. Als u op Ibiza op een Vespa wilt rijden, huur deze dan vandaag nog bij Moto Luis!

Reserveer uw Vespa in Ibiza met de beste eindprijs

Moto Luis, biedt sinds 1965 een betrouwbare verhuurservice aan

Ons bedrijf heeft meer dan zes decennia ervaring in het verhuren van Vespa’s op Ibiza en biedt onze klanten altijd een transparante, serieuze en betrouwbare service aan. Bij Moto Luis kunt u een Vespa huren zonder minimum leeftijdsgrens indien u in het bezit bent van een motorrijbewijs en ervaring heeft met het besturen van scooters. U kunt direct huren bij ons kantoor in San Antonio of uw Vespa reserveren op onze website in een paar minuten en zonder verborgen kosten. Vergeet onaan-gename
verrassingen op het laatste moment en krijg de beste eindprijs met BTW, die u gede-tailleerd zult terugzien voordat u het boekingsproces afrondt.

Uw Vespa in Ibiza met het laagste eigen risico bedrag

Bij Moto Luis bieden wij het laagste eigen risico bedrag van Ibiza aan voor de huur van een Vespa. De actuele kosten kunt u raadplegen in de huurvoorwaarden die u tijdens uw reserveringsaanvraag kunt raadplegen. Als u uw vakantie met een gerust hart wilt doorbrengen en in het bezit bent van rijbewijs A, kunt u onze allesomvat-tende All in One-verzekering afsluiten, die u vrijstelt van het betalen van het eigen risico in geval van schade. Een comfortabele en eenvoudige optie die uw Vespa rit in Ibiza nog aangenamer zal maken, wij voorzien u van één of twee helmen – afhanke-lijk van uw behoeften – die u kunt opbergen onder de stoel en in de helmkoffer. Boek vandaag nog uw Vespa en beweeg u vrij over het eiland, genietend van prachtige landweggetjes en spectaculaire baaien met kristalhelder water.

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS