Kwaliteitsvolle verhuur van automaten op Ibiza

Breed aanbod aan automatische modellen

Bij Moto Luis vindt u economische en luxe verhuur van automaten voor uw vakantie op Ibiza, zonder verborgen kosten of ongevraagde extra kosten. En dit alles met de uitstekende professionele service waar ons familiebedrijf al sinds 1956 trots op is.

Reserveer een auto zonder koppeling boeken op Ibiza bij Moto Luis

Als u een automaat wenst te huren op Ibiza wilt boeken, check dan in het reserve-ringsformulier de beschikbaarheid en prijzen van onze voertuigen zonder koppe-ling en vertel ons of u deze liever op dezelfde parkeerplaats op de luchthaven van Ibiza of in San Antonio ophaalt, of als het nodig is kunnen wij deze eventueel ook bij uw villa of huurhuis afleveren. Het boekingsproces is heel eenvoudig: u hoeft alleen maar de data en tijd aan te geven, een aflever- en retourpunt te kiezen en de resulta-ten te filteren op “automaat”. En wij doen de rest.

Redenen voor het huren van een automaat op Ibiza

Vergeet de koppeling en geniet van een soepele rit.

IIbiza heeft een variërend landschap met o.a bergketens waar beken en dennen-bossen in overvloed aanwezig zijn. Enkele van de mooiste wegen op het eiland zig-zaggen door deze heuvels en volgen kronkelige routes met scherpe bochten en min of meer steile hellingen. Daarom huren sommige klanten bij voorkeur automaten op Ibiza en zo hoeven ze niet te denken aan de koppeling en het continue schakelen.
Dit soort voertuigen dragen bij aan extra comfort en ontspanning tijdens het bestu-ren en vermakkelt het verkennen van het eiland per auto waardoor u meer kunt genieten van de schoonheid van de binnenwegen van Ibiza en zijn landschap-pen.

Breed aanbod van automatische auto's voor alle budgetten

Bij Moto Luis kunt u kiezen uit talrijke modellen die automaat zijn, van de meest economische tot de topklasse. U kunt onder meer Fiat 500, Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Ford Focus Automatic, Mercedes GLA, Mercedes GLB, BMW X1, BMW 118, Audi A3 en Volkswagen T-Roc huren. De dagtarieven zijn hoger dan die van
gelijkwaardige modellen met handgeschakelde versnellingsbak omdat de door de autobedrijven geboden verkoopprijs hoger is, aangezien automatische transmissies in Europa nog steeds een minderheid vormen.

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS