Goedkope auto´s huren op Ibiza

De beste eindprijs zonder onvoorziene kosten

Moto Luis biedt haar klanten economische prijzen voor hun goedkope autohuur op Ibiza aan zonder verborgen kosten of ongevraagde extra uitgaven. Geen verrassin-gen en met totale transparantie zodat u kunt genieten van een betrouwbare auto-verhuur op Ibiza. Controleer uw reisdata en ontdek de uiteindelijke prijs van uw huur inclusief BTW.

De goedkoopste prijzen aangepast aan elk seizoen

In ons lokale, familiebedrijf werken we er altijd aan om het hele jaar door een goede aanbod van goedkope autoverhuur op Ibiza aan te bieden. In ons reserverings-formulier kunt u eenvoudig de goedkoopste tarieven voor uw reisdata bekijken, evenals de kosten van andere extra services, zoals extra bestuurder, kinderzitje, be-zorgen of ophalen buiten kantooruren ... En altijd met de totale kosten van uw reser-vering of de aanvraag in detail uitgelegd en inclusief btw.

Voordelen van het huren van een goedkope auto op Ibiza met Moto Luis

Economische modellen in voortdurende vernieuwing

Binnen de categorie economische voertuigen kunt u bij Moto Luis kiezen uit verschi-llende goedkope automodellen: Fiat 500 Sunroof, Fiat 500, Fiat Panda, en Opel Corsa. Ze zijn allemaal perfect om Ibiza te verkennen, maar als u op zoek bent naar een zuinige auto, raden we u aan de Fiat Panda te boeken. Naast dit voordeel zijn goedkope auto’s ook zeer comfortabel om te parkeren dankzij hun kleine formaat en zijn ze erg praktisch om rustig over het eiland te reizen, aangezien op Ibiza de toegestane maximumsnelheid niet hoger is dan 100 km / u, hoewel op de secundaire wegen de snelheid tussen van 50 en 70 km/uur ligt.

Hoe kun je op Ibiza een auto huren voor de beste eindprijs

Soms is het moeilijk om te bevestigen of de prijs van de gereserveerde goedkope autohuur op Ibiza niet zal veranderen bij aankomst op de bestemming. De extra kos-ten die niet in het contract staan of de aanvullende verzekering die bedrijven of tus-senpersonen willen inhuren, zijn voor veel reizigers een vaak voorkomende verras-sing.
Bij Moto Luis werken we met volledige transparantie, zodat u te allen tijde de uitein-delijke kosten inclusief BTW weet van uw goedkope autoreservering op Ibiza en deze zal geen wijzigingen ondergaan tenzij u nieuwe diensten aanvraagt. Bekijk het op ons boekingsformulier en als je twijfels hebt, bekijk dan onze Veelgestelde vragen (FAQ’s) sectie of neem contact met ons op. Vertrouw op ons lokale familiebedrijf en vergeet de nepkoopjes.

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS