Uw huurauto in San Antonio, Ibiza

Haal uw auto of motorscooter in een paar minuten op bij ons hoofdkantoor

In ons kantoor in San Antonio kunt u onze autoverhuurtarieven bekijken, uw auto of motorscooter reserveren en ter plaatse ophalen, onze tweedehands auto’s die in de verkoop staan bekijken en uw auto op het door u gewenste tijdstip inleveren.

Onze medewerkers spreken Spaans, Catalaans, Engels, Nederlands, Italiaans, Duits en Frans, en staan altijd klaar om u te helpen met uw huurauto en om al uw vragen te beantwoorden. In San Antonio vindt u ons dicht bij het stadscentrum en het strand, op slechts enkele meters van de beroemde “rotonde met het ei” .

San Antonio kantoor

Avenida Portmany 17, Sant Antoni de Portmany 07820 – IBIZA (Islas Baleares)

Maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur.
Zondag 9.00-13.00 uur

Gepersonaliseerde bezorgservice in villa’s en hotels

Wij leveren of halen uw auto op in Ibiza waar en wanneer u hem nodig heeft.

Onze gepersonaliseerde leverings- en retourservice bestrijkt het hele eiland Ibiza en komt goed van pas als u uw voertuig niet bij aankomst op de luchthaven wilt afhalen of als u naar ons kantoor in San Antonio wilt reizen.

Huur uw motorscooter of auto en haal deze op in San Antonio

Boek het perfecte voertuig voor uw vakantie

In ons wagenpark van voertuigen in constante vernieuwing vindt u vast en zeker het model dat u nodig heeft voor uw dagen in Ibiza: economische, middenklasse, familie, elektrische, luxe, Jeep en andere 4×4, cabriolet, SUV of bestelwagen. Reserveer gemakkelijk en geniet met alle garanties van Moto Luis.

Boek uw auto of motorscooter in slechts drie stappen

Ons reserveringsproces is snel, gemakkelijk en volledig transparant zodat u altijd de uitein-delijke prijs voor uw huurauto in San Antonio, Ibiza weet. In slechts drie eenvoudige stap-pen kunt u uw automodel selecteren, de gewenste extra’s toevoegen, de definitieve prijs controleren en boeken. Zodat u uw aandacht kunt richten op de plannen die u heeft op uw vakantie in Ibiza…

5 % korting op het web

5 % korting op het web

Reserveer uw auto tijdig

Profiteer van 5% korting wanneer u vooraf reserveert en het volledige bedrag be-taalt – verzeker u van uw favoriete model tegen de beste prijs!

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS