Vertrouwde motor-en scooterverhuur op Ibiza

Motorscooters en Vespa’s te huur in Ibiza en San Antonio

Bij Moto Luis bieden wij onze klanten sinds 1956 de beste scooterverhuurservice van Ibiza aan. In ons familiebedrijf kunt u 125cc en 300cc scooters huren, afhanke-lijk van uw wensen en ervaring. Bekijk de beste prijs voor uw data en boek nu!

Wellcome to ibiza

Vespa verhuur op Ibiza

Als je goede en uitgebreide ervaring hebt met het besturen van 125cc-motorscooters, raden we je aan Ibiza te verkennen per Vespa. In Moto Luis vind je het nieuwste model van deze iconische Italiaanse motorscooter en de huur omvat twee helmen en een topcase om deze in op te bergen.

Verhuur motorscooters van 300cc

Ons wagenpark dat voortdurend wordt gerenoveerd, omvat ook motor-en scooter-modellen met een cilinderinhoud van 50cc, 125cc en 300cc. Kies in ons reserverings-formulier het model dat het beste bij uw ervaring past en als u vragen heeft over het type rijbewijs dat u nodig heeft om een scooter of motor te besturen, mis dan niet ons artikel over uw meest gestelde vragen over scooter-en motorverhuur op Ibiza.

De laagste eigen risicobedragen en onze enige uitgebreide verzekering

H2 De laagste eigen risicobedragen en onze enige uitgebreide verzekering Moto Luis biedt de laagste eigen risicobedragen op Ibiza voor scooter-en motorver-huur, waarvan het tarief kan worden geraadpleegd in de huurvoorwaarden die worden getoond tijdens uw reserveringsaanvraag. Als u totale gemoedsrust wilt, kunt u onze All-in-One verzekering afsluiten, waardoor u bij schade geen eigen risico hoeft te betalen. We raden u aan om meer informatie over de dekking en voordelen uit te breiden in ons artikel over onze meest uitgebreide autohuurver-zekering.

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS