Huur 4×4 Ibiza

Terreinwagens en jeeps om het eiland te ontdekken

Bij Moto Luis zijn we specialisten in 4×4 autoverhuur op Ibiza als ook in cabriolet Jeep Wranglers, perfect om het eiland op een leuke manier te verkennen. Vertrouw op onze ervaring van meer dan zes decennia en geniet van een betrouwbare, veilige huur met transparante tarieven en de beste klantenservice.

Waarom een terreinwagen huren op Ibiza

Ibiza is een perfecte bestemming om een terreinwagen of een cabriolet Jeep te hu-ren dankzij de schoonheid van de rustieke landschappen van enkele van de meest verborgen wegen. Dit robuuste voertuigtype biedt een hoger zicht op de weg dan een standaard auto en het is natuurlijk heerlijk rijden zonder dak . Bovendien is een 4x4 autoverhuur op Ibiza het meest aan te raden voor degenen die in villa's en landhuizen verblijven die gelegen zijn in de heuvels of afgelegen hoeken van Ibiza.

Jeep Wrangler en andere 4x4's te huur op Ibiza

In Moto Luis kunt u kiezen tussen verschillende off-roaders

De terreinwagens van Moto Luis omvat de nieuwste Jeep- en Land Rover-modellen. Afhankelijk van uw behoeften en smaak, kunt u de volgende 4×4’s huren: Jeep Wrangler Soft Top, Jeep Wrangler Closed, Jeep Wrangler 2020 Hard Top, Jeep Wrangler Sunrider, Jeep Renegade Hybrid, Jeep Grand Cherokee, Land Discovery Sport, Range Rover Evoque SE, Land Discovery 5 SE, Land Defender en Range Rover Sport.. Al onze 4×4’s en terreinwagens hebben een automatische transmissie en een capaciteit van 4 tot 7 personen, afhankelijk van het gekozen model.

Haal uw 4x4 of Jeep op na aankomst op de luchthaven van Ibiza

Als u vragen heeft over uw 4×4-autoverhuur op Ibiza, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon, WhatsApp, e-mail of sociale netwerken. U kunt eenvoudig de beschikbaarheid en prijs van onze Jeeps en 4×4’s controleren via het boekingsformulier en profiteer van de voordelen bij Moto Luis: transparante huur-prijs zonder verborgen kosten, ophalen op de parkeerplaats op de luchthaven in enkele minuten, reserveringen zonder risico op overboekingen en uitgebreide betalingsmethode´s . Wij wachten op jou!

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS