Bestelwagen huren op Ibiza

De beste optie voor verhuizingen en producties

Bij Moto Luis denken we niet alleen aan reizigers die op vakantie komen maar ook aan bewoners en bedrijven die een bestelwagen verhuur op Ibiza nodig hebben voor een verhuizing of voor mode- en reclameproducties. Bekijk onze beschikbare laadbusjes, reserveer vandaag nog en profiteer van onze uitstekende klantenservice.

Bestelwagen verhuur met een laag eigen risico

Als u huurt bij Moto Luis, krijgt u een topkwaliteit service en bestelwagens die voortdurend worden vernieuwd, de laagste huurprijzen van het eiland en transpa-rante tarieven van begin tot eind. Check it out door bij ons uw bestelwagen te huren voor verhuizingen en producties op Ibiza en vergeet onaangename verrassingen. Kies voor Moto Luis en geniet van extra comfort, vertrouwen en gemoedsrust.

Bestelwagens in Ibiza met laadvermogens tot 2.366 kilo

Gaat u verhuizen? Moet u materiaal van het ene kantoor naar het andere ver-plaatsen? Of bereid je een mode- en reclameproductie voor op Ibiza? Het wagenpark van Moto Luis omvat Ford Transit-bestelwagens met een maximale capaciteit van 11 m3 met een máximum gewicht van 2.366 kilo. De grootte die deze voertuigen bieden, maakt het mogelijk om objecten tot 3,40 meter lang en 1,83 hoog te vervoeren, zoals kasten, banken, bedbodems en andere soorten groot meubilair. Ook als u een bestelwagen verhuur op Ibiza nodig heeft voor producties, voorzien wij deze van een ophangsysteem zodat u uw kleding kunt ophangen in de bus.

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS