Wie zijn wij bij Moto Luis

Wij Zijn Een Autoverhuur In Ibiza Met Eigen Namen

De geschiedenis van Moto Luis begint in 1956, toen Luis López uit Madrid een klein scooterverhuurbedrijf opende in San Antonio om toeristen uit te nodigen om de on-gerepte stranden en landschappen van Ibiza te verkennen. In deze plaats begon Ma-riano Roig in het bedrijf, die met slechts 15 jaar oud de motorfietsen al repareerde en klanten bediende. Daar Luis in Madrid woonde, vertrouwde hij het bedrijf al snel toe aan Mariano en veranderde hem in zijn partner toen hij nog maar 18 jaar oud was. Vanaf dat moment stak Mariano Roig al zijn energie in Moto Luis om het één van de betrouwbare lokale autoverhuurbedrijven op Ibiza te maken, met zo-wel respect voor de klant als voor het eiland.

U vindt ons op de luchthaven van Ibiza en in San Antonio..

Moto luis en de erfenis van goed werk

Mariano Roig ging in 2011 met pensioen en hoewel hij nog steeds op kantoor te zien is, zijn het zijn dochters Marga en Marta Roig die het bedrijf leiden met hetzelfde enthousiasme dat onze vader ons heeft nagelaten.

De zes decennia ervaring die ons familiebedrijf heeft opgedaan, zet ons ertoe aan om een betrouwbare, vriendelijke, hechte en respectvolle auto- en scooterverhuur te blijven aanbieden op Ibiza met respect voor de klant en het eiland. Want als je houdt van wat je doet, is het erg moeilijk om het niet goed te doen.Bienvenidos a Moto Luis. Welkom bij Moto Luis. Welkom op Ibiza. De familie Roig en ons uitstekende team van professionals wensen u een prettige vakantie en een prettige autoverhuur toe zon-der zorgen.

De waarden die ons leiden

De steunpilaren van ons werk zijn uw beste garantie..

#1

Eerlijkheid

De sleutel tot ons succes

Zonder deze waarde kan er geen sprake zijn van transparantie, samenhang en ver-trouwen, de andere drie pijlers van Moto Luis. Daarom is eerlijkheid de moeder-waarde die de rest van onze waarden voedt en dankzij dit, jaar na jaar, blijven wij een zeer bevredigende autoverhuur service aan onze klanten aanbieden.

“Dit is het eerste voorschrift van vriendschap: van vrienden alleen vragen wat eerlijk is, en alleen wat eerlijk is om voor hen te doen”. – Marcus Tullius Cicero

#2

Empathie

Aandachtig voor uw behoeften

We zijn allemaal klanten en we willen allemaal individueel behandeld worden, nietwaar? Daarom passen wij ons bij Moto Luis zoveel mogelijk aan uw behoeften aan bij het huren van een auto op Ibiza: door u de service te bieden die wij zelf zouden willen ontvangen in dezelfde situatie waarin u zich bevindt.

“Empathie. Van het Griekse ἐμπάθεια empátheia. Het vermogen om zich met iemand te identificeren en zijn gevoelens te delen”.

#3

Kwaliteit

Wij geven om uw tevredenheid

En als we daar eerlijkheid en empathie aan toevoegen, welke waarde kan er dan nog anders zijn dan goede kwaliteit? Goede kwaliteit in klantenservice en goede kwaliteit in ons wagenpark, die voortdurend wordt vernieuwd, zodat u kunt genieten van auto’s en motorscooters in perfecte staat in alle categorieën: economisch, cabrio’s, SUV’s, Jeeps, luxe auto´s , elektrische auto´s, scooters…

“Kwaliteit en een goede prijs zijn niet te versmaden”, zoals het gezegde luidt.

#4

Permanentie

Wij zijn van Ibiza

Wij maken deel uit van het permanente economische weefsel van het eiland en dra-gen bij tot het scheppen van werkgelegenheid en de ontwikkeling van andere plaatselijke bedrijven. En als u zich afvraagt waarom wij nooit lage kostprijzen aan-bieden, dan is dat omdat ons team uitstekende arbeidsvoorwaarden geniet. Daarom is het gebruikelijk dat een bekend gezicht je opwacht als je terugkeert naar het ei-land, is het niet?

“Permanentie. Vaste duur, standvastigheid, doorzettingsvermogen, volharding, sta-biliteit.

#5

Respect voor het milieu

Verbonden met groene mobiliteit

In de strijd tegen de klimaatverandering hebben autoverhuurbedrijven de verant-woordelijkheid om het wagenpark geleidelijk aan om te vormen tot 100% el-ektrische modellen tegen 2035. We zijn in 2017 begonnen met de aankoop van ons eerste hybride modellen en vandaag hebben we al verschillende elektrische voer-tuigen in ons wagenpark.

“Denk globaal, handel lokaal”.

#6

Sociale verbintenis

Wij doneren samen met u

Investeren in de samenleving komt ons allen ten goede. Daarom starten wij bij Moto Luis elk jaar een donatiecampagne in samenwerking met onze klanten, wier vrijgev-igheid ten goede is gekomen aan verschillende non-profit organisaties op Ibiza: AP-NEEF, Asociación de Cáncer de Mama Metastásico, Proyecto Juntos, Centro de Menores Hogar del Remei… Een klein gebaar dat ongetwijfeld een groot verschil maakt.

“Geef en je zult overvloed hebben (Lao-Tsê)”.

Het Moto Luis team

Wij stellen ons voor uw aankomst in Ibiza voor omdat wij weten dat er geen beter welkom is dan een bekende glimlach.

Marta Roig

Commercieel directeur

Mariano Roig

Oprichter

Marga Roig

Directeur Financiën en Administratie

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS