Voordelen Motoluis

Ontdek waarom een auto huren op Ibiza bij ons de beste optie is

Wij werken in ons bedrijf al sinds het jaar 1956, zodat onze klanten tijdens hun vakantie op het eiland kunnen genieten van een veilige en betrouwbare autohuur. Ontdek hieronder alle voordelen van het huren van een auto bij Moto Luis op Ibiza en reserveer vandaag nog uw favoriete auto- of scootermodel.

Voertuiglevering rechtstreeks op de luchthaven van Ibiza. Geen wachttijden of transfers.

Uw auto staat voor u klaar op de P1-parkeerplaats op de luchthaven van Ibiza, waar onze medewerkers deze binnen enkele minuten aan u overhandigen. U maakt geen gebruik van een transferdienst wat tijdverlies inhoudt.

Snelle leveringsservice

U hoeft niet lang in de rij te staan om uw voertuig op de luchthaven van Ibiza te ontvangen, omdat we het contract al gereed hebben daar wij tijdens het reserve-ringsproces alle relevante informatie verzamelen.

Breed en vernieuwd wagenpark

Als u bij Moto Luis een auto op Ibiza huurt, heeft u de beschikking over een groot wagenpark van auto's, scooters en busjes die voortdurend worden vernieuwd, in-clusief terreinwagens, SUV´s, luxe modellen, electrische, cabrio´s en nog veel meer.

Vol/vol: vul de benzine aan die je verbruikt hebt

Bij Moto Luis leveren we het voertuig af met een volle tank en je dient deze vol terug te brengen. Vergeet extra kosten voor benzine. Geen bijkomende kosten.

Persoonlijke bezorgservice

Profiteer van onze voertuigbezorgservice naar privéwoningen en villa's, hotels en de VIP-terminal op de luchthaven van Ibiza. De handigste manier om uw voertuig te ontvangen en op te halen waar en wanneer u maar wilt.

Specialisten in alle soorten voertuigen.

Kies uit een breed wagenpark van kleine voertuigen, middelgrote en gezinsauto's, luxe auto's, Jeeps en Land Rover, SUV's, automatische modellen, elektrische auto's, cabrio's, Vespa's, motorscooters en personenbusjes.

Wegenwacht 24 uur.

Geniet van een veilige autohuur op Ibiza dankzij onze 24-uurs pechhulp. Als u ons nodig heeft, zijn wij er voor u. U vindt het telefoonnummer op uw huurcontract, zo-dat u deze altijd bij de hand hebt voor het geval zich een ongeluk voordoet.

Gegarandeerde reservering, geen overboeking.

Een auto huren op Ibiza bij Moto Luis garandeert uw reservering zonder het risico van overboeking. En als we om de een of andere reden het gekozen model niet kun-nen leveren, profiteert u van een gratis upgrade.

Eén enkele all risk verzekering

Vergeet dat u moet kiezen tussen meerdere verwarrende verzekeringen om uw au-tohuur af te ronden. Indien u wenst af te zien van het eigen risico, bij Moto Luis bieden we u onze All in One-verzekering aan: eenvoudig, zonder kleine lettertjes en met de meest uitgebreide dekking.

Veel verschillende betaalmethoden.

Bij Moto Luis maken we het u gemakkelijk om de betalingsmethode te kiezen waar u de voorkeur aangeeft: Visa Card, Master Card, American Express, debitkaarten, pin-pas, contant en webbetalingen via Bizum en PayGold. Mocht u nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS